Ons-Sön 10-18

Att adoptera en katt från Finduzz Cat Café

Katterna kommer från olika katthem, jourhem, organisationer och privatpersoner. Om du har en katt som behöver omplaceras eller ett tillfälligt hem för adoption skriv till oss på finduzz.catcafe@gmail.com eller vår samarbetspartner.

_36969fe2-1aea-4bda-bd62-9a21aaa5db13

Om du är intresserad av en katt

Första steget
Intresseanmälan
Först gör du en intresseanmälan med all information om dig och din livssituation som vi sedan går igenom för att hitta den bästa katten som väntar på att bli adopterad av just dig!.  Om du har blivit förälskad i en specifik katt på katthemmet, skriver du kattens namn på din ansökan. Sedan går vi då igenom adoptionsansökan för att se om det är en bra match!
Första steget
Andra steget
Bokning av möte
Efter 1-2 veckor blir du kontaktad av oss att boka ett privat möte ( Måndagar eller söndagar )  för att komma o träffa potentiella katter och sedan får vi möjligheten att lära känna dig mer.
Andra steget
Tredje steget
Betala garanti-avgift
När det har bestämts att du är den perfekta matchen för katten måste du säkra adoptionen med en garanti avgift vilket visar oss att du kan ha ansvar för kattens livs behov framöver.
Tredje steget
Sista steget
Upphämtning
Den slutliga adoptionen och hämtningen av din katt kommer att vara på find.uzz cat cafe  och det blir på ett schemalagt möte. Upphämtning sker endast på måndagar och söndagar.
Sista steget
Uppföljning
Uppföljning
Efter ett par veckor kan vi kontakta dig igen o se att allt går bra och ber att få höra att ert nya liv tillsammans med katten går till med en liten bild! Vi hoppas på en ny fin famij med massor av fina stunder!
Uppföljning

Lite tips och hänvisningar

Intresseanmälan

Här skickar ni in en intresseanmälan för att adoptera en av våra katter. 

Intresseanmälan